Akredytacja
18-05-2023 ONLINE 09:00 - 12:45
19-05-2023 ONLINE 09:00 - 12:45
1
Kompetencje kluczowe w tworzeniu dokumentacji na różnych etapach przygotowywania zakładu żywienia zbiorowego dla celów sanitarno- epidemiologicznych.
2
Umiejętność posługiwania się nazewnictwem dotyczącym systemów bezpieczeństwa żywności.
3
Prawo a możliwości poszczególnych jednostek organizacyjnych, dostosowanie wymagań systemu do warunków technicznych i zasobów ludzkich w poszczególnych placówkach o zróżnicowanej wielkości produkcji.
4
Umiejętność prawidłowego wskazywania krytycznych punktów kontrolnych (CCP) oraz nadzór nad bieżącym prowadzeniem dokumentacji.
5
Uzyskanie kompetencji do rozróżniania systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności i żywienia, kontrolowania wszystkich elementów im podlegających.
Szkolenie skierowane jest do osób pracujących w zakładach żywienia zbiorowego zamkniętego, czyli w takich placówkach jak na przykład: przedszkola, szkoły, domy spokojnej starości, domy dziecka, ośrodki wypoczynkowe, sanatoria i tym podobne. HACCP to skrót od Hazard Analysis and Critical Control Point. Jest to system, który pomaga w identyfikowaniu i zarządzaniu ryzykami związanymi z bezpieczeństwem żywności. System HACCP jest obowiązkowy dla wszystkich przedsiębiorstw produkujących, przechowujących lub dystrybuujących żywność bez względu na ich wielkość. Kurs ma na celu pomóc pracownikom odpowiedzialnym za produkcję żywności w zakładach żywienia zbiorowego rozwinąć umiejętności niezbędne do identyfikowania i zarządzania ryzykami związanymi z bezpieczeństwem żywności.
ekspert i edukator żywieniowy, wykładowca Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, szkół policealnych ), trener warsztatów kulinarnych , absolwent dietetyki i psychodietetyki, mistrz w zawodzie kucharza. Doświadczenie jako szkoleniowiec zdobywał prowadząc kursy dla intendentów, warsztatów dot. otyłości wśród dzieci i dorosłych, chorób dieto zależnych (cukrzyca, osteoporoza i inne), a także jako prelegent na konferencjach naukowych i nie tylko. Interesuje się edukacją żywieniową, kształtowaniem prawidłowych nawyków żywieniowych na każdym etapie życia człowieka.
Link do webinaru otrzymasz dzień przed szkoleniem.
Jak to działa?
Korzystanie z naszej e-platformy nie wymaga z Państwa strony żadnych skomplikowanych działań ani instalacji dodatkowego oprogramowania. Przed szkoleniem otrzymają Państwo wiadomość mailową z zaproszeniem do uczestnictwa w szkoleniu z informacjami odnośnie daty i godziny rozpoczęcia.
Aby dołączyć do spotkania należy stosować się do instrukcji zawartej w mailu.
Cała procedura ogranicza się do kliknięcia w przycisk dołącz oraz wypełnieniu pól tekstowych: Imię, nazwisko oraz adres mailowy.
Następnie zostaną Państwo przekierowani do okna w którym zostanie wyświetlony obraz z kamery wykładowcy, sekcja z prezentacją oraz sekcja czatu za pomocą którego mogą się Państwo komunikować z prowadzącym.
Mają Państwo możliwość zadawania pytań.
Po szkoleniu otrzymacie Państwo elektroniczny certyfikat ukończenia szkolenia oraz elektroniczną fakturę, wyślemy je Państwu na adres mailowy podany w zgłoszeniu.
PROSIMY O PODAWANIE W ZGŁOSZENIACH PRYWATNYCH ADRESÓW MAILOWYCH W CELU REJESTRACJI DO ZAJĘĆ.
Cena:695,00 zł /osoba
Certyfikat Instytutu Kształcenia Eko-Tur w formie elektronicznej
Materiały w formie elektronicznej
Gotowe wzory dokumentów
Możliwość zapłaty 14 dni po szkoleniu
Społeczna inicjatywa
Grupy Eko-Tur
Portal dla
zaangażowanych
w edukację
- dla pasjonatów
nauki i rozwoju
Niepubliczna poradnia
psychologiczno
- pedagogiczna
Wydaliśmy pierwszą książkę, poradnik
Co robić, gdy rozmowa staje się niemożliwa.