Akredytacja
1
Umiejętność planowania jadłospisów dla określonych grup wiekowych, uwzględniając obowiązujące normy.
2
Umiejętność ustalania wartości kalorycznych jadłospisów oraz obliczania zapotrzebowania na energię i inne składniki odżywcze względem grupy wiekowej.
3
Umiejętność wprowadzania prawidłowych nawyków żywieniowych wśród podopiecznych oraz zachęcania ich do zmian w stylu życia.
4
Umiejętność planowania jadłospisu pod kątem możliwości finansowych placówki.
5
Umiejętność tworzenia jadłospisów uwzględniających preferencje żywieniowe i zdrowotne (bezglutenowe, bezlaktozowe itp.).
Zarejestruj się, a uzyskasz dostęp do profilu swojej placówki w naszym systemie. Dostęp do faktur, listy pracowników oraz materiałów ze szkoleń.
Społeczna inicjatywa
Grupy Eko-Tur
Portal dla
zaangażowanych
w edukację
- dla pasjonatów
nauki i rozwoju
Niepubliczna poradnia
psychologiczno
- pedagogiczna